Instrucțiuni pentru ștergerea contului

Ștergerea contului

Pentru a solicita ștergerea contului, accesați:

Contul utilizatorului → Profil → Șterge contul → „Doresc să șterg contul”

 

După transmiterea solicitării, contul dvs. va fi dezactivat și programat pentru ștergere.

 

Important: Contul dvs. poate fi restabilit în decurs de două luni înainte de a fi șters definitiv. În această perioadă, puteți contacta serviciul de asistență la adresa support@fitform.life pentru a vă reactiva contul și a vă recupera datele.

După expirarea perioadei de restabilire de două luni, contul dvs. și datele personale asociate vor fi șterse definitiv, în conformitate cu politica noastră de retenție a datelor.